Ardahan

Ardahan, Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi ile Karadeniz sınırında Kafkaslar üzerinde kurulmuş olan Ardahan ilinin merkezidir. 27 Mayıs 1992 tarihinde Kars ilinden ayrılarak Türkiye'nin 75. ili olmuştur. 2012 yılı itibarıyla 19.075 olan nüfusuyla Türkiye'deki en küçük il merkezidir.

Türkiye'nin kuzeydoğusunda yer alan il güneyde Erzurum ve Kars, batıda Artvin, doğuda Ermenistan ve Gürcistan ile komşudur.

174 oy farkla bitmişti! CHP'nin kazandığı ilde seçim tekrarlanacak
Ardahan Belediye Başkanı kim oldu 2024? ARDAHAN imsakiye 2024! Ardahan iftar ve sahur vakitleri...
Ardahan'da dondurucu soğuk! Şehir adeta buz tuttu Ardahan buz kesti: Eksi 32 derece soğukta araçlar bile çalışmadı Sürücüler dikkat! Ardahan'da yoğun sis görülüyor! O ilimiz rekor kırdı! Hava sıcaklığı -28 derece! O güzergahta heyelan: Ulaşım tek yöne düştü! Ardahan'da eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi... Türkiye'nin en çok göç alan illeri açıklandı! 1. sıra yine değişmedi Ardahan'da ortalık karıştı! Her yerde o fil aranıyor Mevsimin ilki! Sağanak bekleniyordu kar yağdı! Kan donduran cinayet! Atatürk silüeti çıktı: Herkes fotoğraf çektirme yarışına girdi Ardahan'da hangi parti seçimi kazandı 2023? Ardahan milletvekili seçim sonuçları 2023! O ilimizde kar erimedi! Evler, yollar kar altında kaldı Kılıçdaroğlu'ndan Ardahan'da gaf! HDP Ardahan milletvekili aday listesi 2023 MHP Ardahan milletvekili adayı listesi 2023 CHP Ardahan milletvekili aday listesi 2023 AK Parti Ardahan milletvekili adayı listesi 2023 İYİ Parti Ardahan milletvekili adayı listesi 2023 Ardahan'da kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler oluştu Ardahan ramazan imsakiyesi 2023 Ardahan oruç saatleri Çıldır Gölü'nde horon teptiler! Havaya serpilen sıcak su bile dondu Türkiye'de en soğuk gece o şehirde yaşandı! Sıcaklık eksi 21'e düştü 2021 yılında Türkiye’de en fazla göç alan iller belli oldu! Dilucu Sınır Kapısı'nda yılbaşı öncesi telefon kayıt ettirme kuyruğu