Ankara Valiliği

MİSYON 

Atatürk ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti çerçevesinde toplumun refah ve mutluluğu ile her yurttaşın insan haklarından ve temel hak ve hürriyetlerden yararlanması ülküsünde T.C. Anayasası, kanun, tüzük, yönetmelik ve Cumhurbaşkanlığı kararlarının duyurulması ve uygulanmasını sağlamak, bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmek, bu işlerin gerçekleştirilmesi için gereken bütün tedbirleri almak, ilin her yönden genel idare ve genel gidişini düzenlemek ve denetlemek; suç işlenmesini önlemek, kamu düzen ve güvenini korumak için gereken tedbirleri almayı ifa eder.

VİZYON

Kurumsal birikimini çağdaş yönetim anlayışı ile bütünleştirilmiş, hizmetlerindeki kalitesi ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına önderlik eden kamu düzeni ve güvenliği sağlanmış huzurlu bir toplumun teminatı olmaktır.

TEMEL DEĞERLER

 Hukuka Uygunluk Demokrasi
İnsan Haklarına Saygı Toplumsal Değerlere Saygı
Güvenilirlik Eşitlik
Çağdaşlık Alenilik
Katılımcılık Hızlı ve Nitelikli Hizmet
Paylaşım Etkinlik
Verimlilik Ulaşılabilirlik
İnsan Odaklılık Sürekli Gelişim
Öncülük İşbirliğine Açıklık
Uzmanlık Hesap Verilebilirlik
Çevreye Duyarlılık

Ankara Kocatepe Camii'nde yapılan çekimle ilgili soruşturma
O alanlara girişler yasaklandı! Ankara 6 Şubat okullar tatil mi?
Ankara Valiliği ve Meteoroloji’den kritik uyarı: Kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor! Ankara Valiliği'nden bayramın 2. günü için sağanak uyarısı Ankara Valiliği saat vererek uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor Ankara Valiliği'nden kuvvetli sağanak yağış uyarısı Ankara Valiliği uyardı! Kuvvetli sağanak yağışa dikkat Ankara'da akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü aydınlattı! Başkent'te kuvvetli sağanak bekleniyor: Ankara Valiliği uyardı Ankara Valiliği'nden kuvvetli yağış uyarısı Ankaralılar dikkat! Valilikten soğuk ve yağışlı hava uyarısı geldi Ankara'da yarın okullar tatil mi? İşte 19 Ocak Ankara valiliği son dakika kar tatili Ankara 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Ankara Valiliği son dakika kar tatili! 'Kötü muamele edildiği iddiası asılsız' 30 Mart 2021 Ankara Valiliği açıklaması! Yasaklar değişti mi? Ankara için uyarılar peş peşe geldi Ankara Valiliği'nden sigara kararı Ankara'da yeni korona kararları Ankara Valiliği duyurdu: Artık yasak! Ankara'da rüşvet operasyonu: 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı Ankara Valiliği son dakika! Yarın 5 Eylül Ankara sokağa çıkma yasağı var mı? Birincilik Ankara'ya yakışmadı Ankara'ya da yasak geldi Ankara'da mangala yasak geldi! Ankara'da 65 yaş üstüne kısıtlama Ankara Valiliği'nden flaş karar! Ankara Valiliği'nden kuvvetli sağanak uyarısı! Valilikten sel uyarısı! Ezan kavgasında kan aktı