alışveriş

Eskiden daha çok bakkal ve benzeri küçük esnaftan yapılırken günümüzde daha çok alışveriş merkezlerine kaymıştır. İnsanların kendi üretemedikleri malları ve ihtiyaçları bir bedel karşılığında almalarına dayanır. Tarihte takas ile başlamıştır.

Fiziksel alışverişin yanı sıra günümüzde sık kullanılmaya başlayan E-ticaret( İnternetten Ticaret) yöntemidir. Giyimden,elektroniğe elektronikten oyun ,hediyelik sektörüne kadar yüzlerce sektörde binlerce hatta milyonlarca ürünle karşılaşmanız ve satın almanız mümkündür.

Bizim Market'lere ucuz makarna ve kuruyemişler geliyor!
Rossmann'dan evlere şenlik yeni ev temizlik ve bakım ürünleri! KİM Market'ten sepetleri ucuzlatan gıda indirimleri!
Vestel'den Nisan ayına özel ankastre ve beyaz eşya kampanyaları! Hakmar'a uygun fiyatlı dağ bisikletleri geliyor! Rossmann Nisan ayına özel kozmetik ve güzellik ürünleri! Mopaş'tan kaçırılmayacak gıda ve manav fırsatları! Getir uygulamasından alışverişlere bu ürünler indirimli! Beko'dan Mart ayına özel indirim ve kampanyalar! Bizim Market'ten toplu alışverişe indirim fırsatı! Evkur'dan Ramazan'a özel teknoloji ürün indirimleri! Rossmann Mart ayına özel kozmetik ve güzellik ürünleri! SuperFresh, çocukların ‘Pizza Aşkı’nı kutladı! Tarım Kredi'den 5 Mart-14 Nisan'a özel çılgın Ramazan indirimleri! Getir'den Ramazan ayına özel indirim fırsatları! ŞOK'tan Kadınlar Günü'ne özel kozmetik ve bakım ürünleri indirimi! Size Şans Getirecek Altın Kelepçe Modelleri Tarım Kredi'den tavuk ve kırmızı et fiyatlarında dev indirim! BİM'e ucuza ankastre set ve AirFryer geliyor! İnternetten güvenli alışverişin püf noktaları Yurt dışından alışveriş rakamı bir önceki yıla göre yüzde 135 arttı Tarım Kredi Market'ten %50'ye varan çılgın indirimler! Bu fırsat kaçmaz: BİM'e ucuza 190 ekran televizyon geliyor! bodo.com ile Unutulmaz Deneyimler Hediye Edin Bizim Market'ten tahıl ve bakliyat ürünlerinde toptan fırsatları! Özkuruşlar Ocak ayı indirimleri başladı! Son tarih 31 Ocak... ŞOK'a bütçe dostu otomobil kozmetik ve bakım ürünleri geliyor! Beko, çamaşır makinelerinde 7.500 TL'lik indirim yaptı! Beko'dan özel 'Çeyiz' kampanyası! 40" TV hediye... Tarım Kredi Market'ten vatandaşın cebini rahatlatacak indirimler!