Alexander Sörloth

ALEXANDER SORLOTH KİMDİR?

23 yaşında ve 1,94 metre boyundaki forvet, geçen sezonun ilk yarısında İngiltere Premier Lig'de Crystal Palace formasıyla 12 maçta görev aldı. Genç oyuncu, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak oynadığı Belçika temsilcisi Gent'te ise 19 lig maçında 4 gol attı..

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Alexander Sörloth, transfer gündeminin merkezinde yer alması dolayısıyla birçok futbolseverin araştırdığı isim olmaya başladı. 5 Aralık 1995 tarihinde Norveç'in Trondheim kentinde dünyaya gelen Alexander Sörloth, ülkesinin takımları Strindheim ve Rosenborg Trondheim'de amatör kariyerine başladı. RBK alt yapısında forma giyen Alexander Sörloth, 2016 yılında Hollanda'nın Groningen takımına 550 bin liralık bedelle transfer oldu..

Cimbom'un transferinden sonra Sörloth geri dönüyor! Yeni takımı...
Fenerbahçe ''Kuzeyin Kralı'' için görüşmelere başladı! Sörloth transferi bitti
Forvet transferi krize dönen Fenerbahçe'de gündeme yeniden o futbolcu alındı Jorge Jesus, yönetimden hangi futbolcuyu istedi? İşte Fenerbahçe'deki forvet listesi... Fenerbahçe'nin gündeminde olan Alexander Sörloth'tan flaş transfer sözleri RB Leipzig'den Fenerbahçeli bir taraftara Twitter üzerinden ilginç Alexander Sörloth yanıtı Forvet bölgesine takviye yapacak olan Fenerbahçe, Alexander Sörloth için şartları zorluyor Fenerbahçe'de hedef yeniden Norveçli golcü Alexander Sörloth Beşiktaş, Real Madrid'in golcü futbolcusu Luka Jovic'i transfer gündemine aldı İşte Beşiktaş'ın Alexander Sörloth'a vereceği para! RB Leipzig'e yeni teklif yaptılar Fenerbahçe'nin Norveçli golcü futbolcu Alexander Sörloth için teklif ettiği rakam ortaya çıktı! Fenerbahçe’den Sörloth atağı Trabzonspor'un eski gol makinası Alexander Sörloth'un transferi için Beşiktaş devreye girdi Alexander Sörloth'tan Beşiktaş açıklaması! Sörloth'u isteyen Beşiktaş'a limit müjdesi Sörloth'tan Fenerbahçe'ye kötü haber Fenerbahçe, Sörloth için kulübüyle anlaştı Bu hamleler şampiyon yapar Sörloth transferinde yeni gelişme #CometoTrabzon isyanı... Yeter artık! Avcı'dan Hamsik & Sörloth açıklaması Taraftarın Sörloth aşkı depreşti; Come to Trabzonspor Norveç'i Burak Yılmaz korkusu sardı Sörloth'tan Türk futboluna eleştiri! 'Tek taktik 'Gol at'' "Türkiye ve Bundesliga'da antrenman seviyeleri farklı" 'Sörloth Galatasaray'a gelecek' Trabzonspor'un 4 golcüsü bir Alexander Sörloth etmedi Ahmet Ağaoğlu: Camia hocayı sahiplendi Süper Lig'in gol kralı Bundesliga'da kayıp