AK Parti

Adalet ve Kalkınma Partisi, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan, esasen sosyal muhafazakâr bir Türk siyasî partisi. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması "AK Parti", simgesi turuncu ve siyah renklerden oluşan ampuldür. Türkiye Büyük Millet Meclisinde 290 milletvekili sayısı ile en fazla temsil edilen partidir.

AK Parti'den sosyal medya uyarısı!
Patnos Belediyesi'ne ait araçlar parçalanarak hurdacılara satılmış! AK Partili başkan, belediyenin borcu için makam aracını satışa çıkardı
"Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim" ''Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teklifi olacak'' Kritik görüşme ne zaman olacak? Açıklama geldi "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" "Milletimiz bizden özeleştiri istedi. Gereğini yapacağız" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap! İşte Erdoğan'la Şimşek arasında seçim dengelerini değiştiren o konuşma AK Parti'den CHP'ye geçen Kilis Belediyesi'nin ilk icraatı tepki çekti Trafik kazası geçiren AK Parti milletvekilinin kuzeni yaşamını yitirdi AK Parti ve CHP'den İsrail'e ihracat kısıtlamasına destek Siyasi partiler arasında bayramlaşma günü! AK Partili Başkan Mehmet Öntürk göreve hızlı başladı! SÜLEYMANCILAR İKNA ODALARINDA CHP’YE OY İSTEMİŞLER! 'AK Parti'de ByLock kullananlar ifşa oldu' iddiaları yalanlandı! Süleymancıların lideri Alihan Kuriş iktidarı bakın nasıl tehdit etti! Mehmet Uçum'a bir eleştiride Ahmet Hakan'dan! AK Parti'nin yeni yol haritasını çizdi 'Jakuzi' iddialarını yalanlayan Şeyma Döğücü'den 'hodri meydan'! 64 oy farkla bitmişti! Bir ilçede daha seçimler yenilenecek Amca yeğen arasındaki kıyasıya seçim yarışı YSK’ya taşındı! YSK'dan AK Parti ve CHP'nin taleplerine ret Seçimi kazanan CHP'li Doğan Onurlu, AK Parti'nin adayına küfür etti! Babuşçu: Milletin evinden millete parmak sallayamazsınız... Oyların yakıldığı o ilçede seçimin yenilenmesine karar verildi! Ceyhun Bozkurt: AK Parti içinden bir grup CHP-DEM'in oyununa geldi! "Örgütlü hale gelip yeni bir 'Gezi' planlamamız lazım!" Belediye başkanından tepki çeken kutlama!