Ağaç

Toprağa düşen tohumdan en önce fide meydana gelir. Fide bir yıl sonra fidan hâlini alır. Hücrelerinin çoğalmasıyla dal ve yapraklar, gövde ve kök olarak üç parçadan ibaret bir ağacın küçük bir modeli olur. Her yıl ağacın dallarında ve köklerinde yeni sürgünler çıkarken, gövdede de bir tane yıllık halka meydana gelir.

Ordu'da acı olay! Ağaçtan düşen kişi hayatını kaybetti
Sosyal medyada tepki çeken görüntü: 2 genç kızın yaptıkları olay oldu Vatandaşlar sadece sesini duydu! Metrelerce yüksekte mahsur kaldı!
Çiftçiler bin 200 yıllık ağaçtan 35 kilo zeytin toplamayı hedefleniyor Tarkan'ın İzmir'deki konseri için meydandaki ağaçları söktüler! İstanbul'da dehşete düşüren kaza: Yan yola uçan araç, ağaca ok gibi saplandı! Mersin'de CHP çalışanı tarafından asırlık ağaç kurutulmuştu: AK Parti'den tepki geldi Yarım asırlık ağaca delik açıp asit enjekte etmişlerdi: Bunu yapan CHP'li belediye çalışanı çıktı Bursa'da feci olay! Tonlarca ağırlığındaki ağaç devrildi: Minik bebek son anda kurtarıldı Emirgan Korusu'ndaki ağaç kıyımı tepki çekmişti: Suç tutanağı ortaya çıktı Aksaray’da ilginç protesto! Bozuk yoldaki çukurlara ağaç diktiler İBB ağaç katliamına doymadı: Şimdi de Emirgan Korusu'ndaki ağaçlara kıydı Kütahya'da fırtına: Yüzlerce ağaç devrildi 160 ağaç erik çalındı, çiftçi şok oldu: 'İşçilik güzel, kendisi ile çay içmek istiyorum' Ölüm teğet geçti: Son anda kurtuldular CHP'li belediye 100'den fazla ağacı söktü: 'Dekora uymuyormuş' Ağacın betonla kapatıldığını gören vatandaşlar, keserle betonu kırdı! Yanan ormanlarda 'külden yeşile' dönüşüm: Öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıldı! Sabaha karşı korku dolu anlar: Bir anda yola devrildi! Kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybetti! Görenlerin yüreği ağzına geldi: İkinci katın penceresine çıkıp ağaç budadı Ağaç katliamının son adresi Fethiye: Altın değerindeki sığla ağaçları yerinden söküldü! AK Parti'den, ağaç kesen CHP'li belediyelere tepki! İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreteri, İBB'den birden fazla maaş alan ismi açıkladı! Erdoğan'dan İBB'ye ağaç tepkisi: Gezi'de fırtına koparanlar kılını bile kıpırdatmıyor! Bakanlıktan 'zeytinlik' açıklaması: Ağaçların kesilmesi söz konusu değildir! Çeşme’de asırlık ağaçlar ‘beach club’ yapmak için kesildi Kuşadası'nda ağaçlara özel koruma Kontrolden çıkan araç, ağacı yerinden söküp kanala uçtu! Antalya'da fırtına hayatı felç etti: Uzun araç kuyrukları oluştu, uçak seferleri durdu