Abdulkadir Selvi

Abdülkadir Selvi, 1964 yılında Sivas Yıldızeli’nde doğdu. Yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi Metalurji Bölümü’nde tamamlayan Selvi, Yeni Nesil ve Yeni Asya gazetelerinde çalıştıktan sonra HBB TV’de muhabir ve haber müdürü olarak görev yaptı. Bu kanalda “Politika Gündemi” isimli programı hazırlayarak sundu. TGRT’de Ankara Haber Müdürlüğü görevini üstlendi.

2001 yılından bu yana Yeni Şafak Gazetesi’nde haber müdürü olarak görev yaptı. Abduülkadir Selvi Erhan Seven ile birlikte Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlatan “İşkence Koğuşlarından Siyaset Meydanlarına : Alperen” adlı kitabı kaleme aldı. 2011 yılında ise “Ateşten Yıllar : Siyasette Said Nursi Tartışması” adlı kitabını yayınlandı. Son yıllarda popülaritesi artan Abdülkadir Selvi, Hürriyet Gazetesi'nin yazar kadrosuna dahil oldu. Selvi evli ve 3 çocuk babasıdır.

Abdulkadir Selvi’nin yazısı ortalığı karıştırdı! Ağır tepkiler var...
Çağlayan'daki terör saldırısının asıl hedefleri belli oldu! Şok açıklama: "Suudi Arabistan'ı bizzat Ali Koç istemiş"
Selvi net konuştu: Ekonomi yönetimi Şimşek'te! Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu ziyareti ve bakanlık iddialarına yanıt! "Masada kazanıp sandıkta kaybederse bunun hesabını nasıl verecek?" Pijamalarıyla birliğine koşan komutan mı kışladan geç çıktı? Deprem bölgesinde refakatsiz çocuklar tarikatlara mı veriliyor? "Sivil şehitlik ve sivil gazilik geliyor" Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihine karar verdi mi? Kılıçdaroğlu-Baykal görüşmesinin perde arkası! Akşener, Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek mi? Selvi: Kılıçdaroğlu’nun A ve B planı da netleşti Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu ve Akşener’den karşılıklı hamleler Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nun yüzüne baka baka "ben adayım" dedi Selvi: Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu davet ederek hangi mesajı verdi Hakim Samsun'a atanmış! Yargı adayı tayin etti İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu ne konuştular? Kılıçdaroğlu Rifkin’le kaç para karşılığında anlaştı? YPG bu kez Rusya'ya yalvardı! Dünya Erdoğan’ın küresel liderliğini kabullendi! Bombacıyla talimatı veren Hacı arasındaki diyalog "İstanbul’daki saldırıyı planlayan şahsın ismi Ammar Jarkas" İkinci Erdoğan olma hayalleri peşinde Dolar ve tahvilde kritik gelişme Kalın devrede! Kılıçdaroğlu'nun "Adaylık için hazırım" sözünün arkasında HDP'den aldığı destek mi var? AK Parti'nin seçim stratejisinin detayları ortaya çıkıyor: Kucaklayıcı bir dil kullanılacak Demirtaş neden ısrarla Akşener'e mesaj veriyor? Dikkat çeken HDP detayı...