Konserde hayranlarının içine dalan çılgın şarkıcı Tıvorlu İsmail ezilmekten son anda kurtuldu

Tıvorlu İsmail lakabıyla bilinen fenomen İsmail Aşkan bir düğünde sahne aldı. Hayranlarını dövüp şarkı söyleyen fenomen, omuzlarda taşınırken yere düştü. Kalabalık arasına düşen Aşkan, ezilmekten son anda kurtuldu.

Şırnak’ta "Tıvorlu İsmail" olarak tanınan İsmail Aşkan, hayranları tarafından ezilmekten son anda kurtuldu.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yaşayan ve kendine has hareketleri, şarkılarıyla çok sevilen İsmail Aşkan, gittiği düğünlerde sahne alıp davetlileri eğlendiriyor. Birçok yere konuk sanatçı olarak katılan Tıvorlu İsmail lakaplı şarkıcı, bir düğünde sahne aldığı sırada hayranları tarafından sahneden indirildi. Kalabalık için düşen Aşkan, ezilmekten son anda kurtuldu.


ELİNE SOPA ALIP HAYRANLARININ ARASINA DALDI

Düğünde ayakkabıları çıkarılan İsmail, son olarak eline aldığı sopayla hayranlarının içine daldı. Hayranlarını dövüp şarkı söyleyen İsmail, son dakikalarda omuzlardan taşınırken yere düştü. Gözlüğü kırılan fenomen şarkıcı, seyircilerine doyumsuz anlar yaşattı. Vatandaşlar, 2 saat süren konserde doyasıya eğlendi.

Gittiği her düğünde bir takım elbisesinin yırtıldığını söyleyen Aşkan, "Her düğünde böyle oluyor. Beni çok seviyorlar. Sahnede şarkı söylerken milleti eğlendirirken üzerime atlıyorlar. Herkesi çok seviyorum" dedi.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber