Komedyen Baturay Özdemir isyan etti: Gösterime gelmesinler

'Yerli ve Kirli' adlı YouTube şovuyla tanınan komedyen Baturay Özdemir, Ankara'daki gösterisinden yaptığı bir paylaşımı, üst düzey bir yöneticinin isteği üzerine kaldırmak zorunda kaldığını söyledi. Instagram'dan isyan eden Özdemir, 'Çok üst düzeyler benim gösterime gelmesin, istemiyorum' dedi.

This browser does not support the video element.

YouTube kanalında yayınladığı "Yerli ve Kirli" adlı stand up gösterisiyle beğenilen komedyen Baturay Özdemir, sosyal medyadan isyan etti.

Ankara'da sahnelediği yeni gösterisini izlemeye gelen üst düzey bir yöneticinin, yüzü göründüğü için kendisine ulaşarak yaptığı bir paylaşımı sildirdiğini söyleyen Özdemir, "Çok üst düzeyler benim gösterime gelmesin, istemiyorum. Kimden, neyden korkuyorsunuz? Ben zaten üst düzeylerle başka yollardan görüşürüyorum" dedi.

Instagram'dan video yayınlayan Baturay Özdemir, "Biraz önce attığım Ankara'yla ilgili gönderiyi sildim. Çünkü Ankara'dan çok üst düzey bir yöneticinin yüzü gözüküyormuş. Acaip üst düzey olduğu için kaldırmam gerekti. Bana başka yerden yazıp 'Silinsin' deniyor. Bu hangi üst düzey? Kim olduğunu da bilmiyorum. Benim gösterime gelip. Gülebilir ama ben onun görselini paylaştığımda olmaz. Kimden, neyden korkuyorsunuz? Çok üst düzeyler gelmeyin gösterime rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki gösterilerinde kamera ve ses kaydı yapacağını, bunu da biletlerde yazacağını ifade eden Özdemir, "Ben zaten üst düzeylerle başka yollardan görüşüyorum sağolsun onlar da. Güldüğü gözükmemesi gereken düzeyi ben kabul etmiyorum. Türkiye niye böyle bir ülke, herkes çok önemli. Ülkenin geldiği hale çok acıyorum. Herkes çakarlı araç, ne kadar ayıp" dedi.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!