Kölelerini hayvanlara benzeterek öldüren seri katil!

19.yüzyılda yaşamış olan Madam LaLaurie, o dönemin en çok köleye sahip olan aristokratları arasındaydı. Fakat LaLaurie'yi asıl korkunç yapan durum ise bambaşkaydı. O, satın aldığı kölelerinin bir yengeç ya da kediye benzemeleri için kemiklerini kıran bir seri katildi...

Madam LaLaurie 19. yüzyılda New Orleans’ta yaşadı. Ayrıca çok sayıda kölesi vardı. Onlara ne mi yapıyordu? 

Onun bir ünü vardı fakat bu ün köle sahibi olması, hatta dönemin en büyük köle sahiplerinden biri olması değildi. Kölelerine karşı takındığı zalim tavır ve işkencelerdi. 

Bir soylu olarak doğan Madam LaLaurie, hayatını güzel bir eğitimle taçlandırdı, bu esnada sıcak bir aile ortamındaydı. Gerginlik onun hayatında hemen hiç yer almamıştı.

Hayatının ilerleyen yıllarında bir yuva kurmaya karar verir ve İspanyol Don Ramon ile evlenir. Güzel başlayan evliliklerinin ardından eşinin tutuklanması ve kısa süre sonra da yaşamını yitirmesiyle bir anda her şey tepetaklak olur.

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat