Kocası izlemekle yetindi

Adana’da bir kadın intihar etmek için köprüye çıktı. Kurtarma ekipleri ve vatandaşlar kadını kurtarmak için çırpınırken, kocası olup bitenleri sadece seyretti.

Adana’da  babasının mirasından pay alamadığını söyleyen Kevser A. (37), Seyhan Nehri üzerinde bulunan köprüye çıkıp intihar etmek istedi. 7 çocuk annesi Kevser A., bağırarak kendisini atacağını söyledi. Sinir krizi geçiren kadını gören vatandaşlar 112 Acil Yardım ve CANKUR ekiplerine haber verdi.

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
Yanına kimseyi yaklaştırmayan Kevser A. Ekiplerin tüm ikna çabasına rağmen köprüden inmeyi kabul etmedi. Parmaklıklarda uzun süre bekleyen kadın,  bir anlık dikkat dağınıklığı sırasında görevliler tarafından kolundan yakalandı.  Sinir krizi geçiren kadın polis ve 112 ekiplerince parmaklıklardan indirildi. Kevser A. ambulansa ardından yapılan ilk tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kurtarma çalışmaları sırasında, Kevser A.’nın eşi Lokman A. Da olay yerine geldi. Eşine ve kurtarma çalışmalarına hiç yaklaşmayan Lokman A., olup bitenleri bir ağaca yaslanarak izledi.   

İstanbul'da Gazze diplomasisi: Çatışmanın bölgeye yayılma riski var Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Alanya çift attı, Konya ateş hattında kaldı!
Sonraki Haber