Kocanı öldürür kızına tecavüz ederim!

Son dakika... Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde evli ve bir çocuk annesi kadın, kendisini arayıp ilişkiye girmesi için telefonla tehdit adamı evine çağırdı. Kocasıyla bir olup adama meydan dayağı attı. Olay yerine gelen sağlık personeli, baygın haldeki adamı sedyeyle ambulansa taşıdı.


Edinilen bilgilere göre olay Koru mahallesinde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve bir çocuğu bulunan Hatice Yaman, kendisini telefonlara arayarak ilişki teklifinde bulunduğunu iddia ettiği 45 yaşındaki Kadir Ö'yü eşinin evde olduğu saatte evine çağırdı. Motosikletiyle Hatice Yaman'ın evine giden Kadir Ö., iddiaya göre eve girer girmez Hatice Yaman'a saldırdı. Evde bekleyen Hatice Yaman'ın eşi Veysel Yaman, eline geçirdiği sopayla Kadir Ö'ye saldırdı. Hatice Yaman'ın eşine yardım etmesiyle Kadir Ö. hastanelik oldu.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Duygu Nebioğlu'nun büyük ablasının babasının kim olduğu ortaya çıktı