Kobe Bryant ve kızının öldüğü kazada şok detay

Kobe Bryant'ın helikopter kazasında ölümü dünyada büyük üzüntüye neden olurken kazaya ilgili detaylar da gelmeye başladı. Kobe Bryant ve 13 kızı Gianna'nın ölümüne neden olan helekopter kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Kobe’nin helikopteri olan N72EX’in pilotu Ara Zobayan, John Wayne Havalimanı’ndan 09.08'de kalkış yapmış; dakikalar sonra ise yoğun siste görüş açısı düşünce helikopter yönünü kaybetmişti.

9 KİŞİYLE TEPEYE ÇAKILDI

Burbank Havalimanı Kulesi ile iletişime geçerek kuleden VFR protokolüyle iniş izni isteyen Zobayan, Sikorsky S-76B tipi helikopter Pazar sabahı yerel saatle 09.45'te Los Angeles'ın batısındaki Calabasas şehrinde içerisindeki 9 kişiyle birlikte bir tepeye çakılmıştı.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar?