Kızılbük GYO Halka Arz Eşit mi? Kızılbük GYO Halk Arz Ne Zaman?

Kızılbük GYO Halka Arz Eşit mi? Kızılbük GYO Halk Arz Ne Zaman? Borsa yatırımcıları Kızılbük GYO halka arz konusunda araştırmalara başladı. Sinpaş GYO'nun ortaklarından olan ve turizm sektöründe varlık gösteren Kızılbük GYO halka arz eşit mi, oransal mı? Kızılbük GYO halka arz ne zaman?

Kızılbük GYO Halka Arz Eşit mi? Kızılbük GYO Halk Arz Ne Zaman? Sinpaş GYO'nun bağlı ortaklarından olan ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Kızılbük GYO halka arzı için geri sayım başladı. Yatırımcıların merakla araştırığı konuların arasında olan ve halk arz tarihi merak edilen Kızılbük GYO halka arz eşit mi, oransal mı?

KIZILBÜK HALKA ARZ EŞİT Mİ?

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Borsa İstanbul'da halka arz tarihi 4-6 Ağustos arasında toplanacak.

Kızılbük Halka Arz Ne Zaman?

SPK'nın onay verdiği izahnameye göre Sinpaş GYO, Kızılbük GYO'nun 240 milyon TL'lik ödenmiş sermayesinde sahip olduğu hisselerin 60 milyon TL nominal değerli kısmını oluşturan 60 milyon adet B grubu payları halka arz edecek.

Satışa sunulan pay miktarının iki katı veya daha fazla talep gelmesi halinde Sinpaş, sahip olduğu 12 milyon TL nominal değerli 12 milyon adet B grubu payın ek satışını gerçekleştirilebilecek.

Kızılbük GYO hisselerinin halka arz fiyatı 15,80 TL olarak belirlendi. Halka arzın tamamı mevcut ortakların sahip olduğu payların bir kısmının satışı yoluyla gerçekleşecek.İzahnamede yer alan bilgilere göre, halka arz eden pay sahibi halka arzdan ek satış hariç toplam 948 milyon TL, ek satış olması halinde ise 1.14 milyar TL gelir elde edecek.
Halka arz edilecek payların yüzde 60'ı yurtiçi bireysel yatırımcılara, yüzde 40'ı da kurumsal yatırımcılara tahsis edildi..

Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"
Sonraki Haber