Kırmızı Oda Delikanlı Sadi Kimdir? Sadi nereli? Hangi kitapta yer alıyor? Sadi'nin Hastalığı ne?

Kırmızı Oda Delikanlı Sadi kimdir? Sadi nereli? Hangi kitapta yer alıyor? Sadi'nin hastalığı ne? Kırmızı Oda bu akşam 23. yeni bölümüyle yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümde Sadi Bey karakteriyle diziye dahil olan Erkan Petekkaya, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Peki, kim bu Delikanlı Sadi Bey? Hikayesi nedir?

Kırmızı Oda Delikanlı Sadi kimdir? Sadi nereli? Hangi kitapta yer alıyor? Sadi'nin hastalığı ne? Delikanlı Sadi olarak Kırmızı Oda dizisine katılan Erkan Petekkaya hakkında araştırmalar devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde işlenen konular ilgi çekici oluyor. Bu konuya Sadi Bey olarak dahil olan Erkan Petekkaya, dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Sadi Bey'in hikayesi ve detaylar haberimizde.

Erkan Petekkaya'nın Kırmızı Oda dizisine katılımı sonrası dizinin reytinglerinde belirli bir artış olduğu ifade edildi.

SADİ BEY KİMDİR?

Kırmızı Oda dizisi kadrosuna yen bir ünlü isim daha eklendi. Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya merak konusu oldu. Dizi karakteri Sadi'nin ise hikayesi merak ediliyor.

SADİ BEY HİKAYESİ

Kırmızı Oda Sadi kliniği ilk defa ziyaret eder ve doktor hanıma iyi olmadığını anlatır. Sadi'ye çevresindeki kişiler Delkanlı Sadi diye hitap ederken Sadi de kendini o şekilde tanıtmaktadır. Doktor Piraye de Sadi'den korkacaktır. Belindeki silahı gören doktor korkuya kapılacaktır. Zengin ve karanlık bir hayatı varmış gibi görünen Sadi korkuya sebep olacaktır. Kırmızı Oda Gülsen Budayıcıoğlu'nun 2004'de çıkardığı Madalyonun İçi isimli kitabından uyarlanmıştır.

 ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

12 Aralık 1971'de aslen Diyarbarkırlı ailenin çocuğu olarak Elazığ'da dünyaya geldi. Çocukluğunu İstanbul Anadolu Yakası'nda geçiren oyuncu, Fenerbahçe Lisesi ve daha sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezum oldu. 1993'den bu yana Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Petekkaya, uzun seneler Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı.. 1994'de program sunuculuğu, 1998'de ise set oyunculuğu kariyerine adım attı. Petekkaya Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandırmaktadır.

Tokat'taki deprem sonrası Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama Tokat'ta akşam vakti korkutan deprem! Diğer şehirlerden hissedildi 2. el otomobillerde en çok satılan marka modeller
Sonraki Haber