Kırmızı Oda 8. son bölüm izle!

Kırmızı Oda 8. son bölüm izle! Başrollerinde Binnur Kaya'nın oynadığı Kırmızı Oda dizisi bu akşam saat 20:00'da TV 8 ekranlarında olacak.

Kırmızı Oda 8. son bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Başrollerinde Celil Nalçakan'ın oynadığı Kırmızı Oda 8. bölüm detayları haberimizde.

KIRMIZI ODA TV 8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda yeni bölümde; Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, piyangoyu tutturunca hayatı değişen Salih (Canberk Gültekin) bu kez Doktor Hanım’ın karşısına çok farklı bir halde çıkıyor ve arkadaşı Garip’i (Celil Nalçakan) kliniğe getiriyor. Doktor Hanım, tutkunu olduğu genç kadın tarafından terk edilen Garip’i bir çılgınlık yapmaması için ikna etmeye çalışıyor. Küçük Osman annesinin ölümünü kabullenirken; Doktor Piraye, Akif’in (Deniz Hamzaoğlu) kontrol arzusunun ailevi çatışmalardan kaynaklandığını tespit ediyor.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle