Kırım Kongo Kanamalı Ateşi kabusu geri döndü! Belirtileri koronavirüs ile aynı...

Bir dönem Türkiye genelinde büyük korkuya sebep olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı geri döndü. 3 gün önce Artvin'de 16 yaşındaki bir çocukta görülen KKKA hastalığının belirtileri ise koronavirüs ile aynı; ateş, halsizlik, baş ağrısı, vücut ağrısı ve ishal.

3 gün önce Artvin Ardavuç'ta 16 yaşındaki Emre Selim Geçici kene ısırması sonucu hastaneye yatırılmasının ardından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı yeniden gündeme geldi. Vatandaşların kısıtlama ile birlikte köylerine göç etmesinin ardından kenelere karşı çok dikkatli olması gerektiğini belirten uzmanlar, belirtilerinin koronavirüs ile çok benzer olmasına dikkat çekti.

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın"