Kira derdine son! Aile Bakanlığı 200 bin TL ev peşinat yardım parası veriyor! İşte Malatya barınma yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Malatya'da ikamet eden dar gelirli ihtiyaç sahibi vatandaşlara "Sosyal yardım programları" çerçevesinde para yardımı sağlıyor. İşte Malatya ev peşinatı barınma yardımı kapsamı ve başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Malatya'da yaşayan dar gelirli vatandaşlara destek sağlıyor...

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

İSTANBUL BARINMA YARDIMI BAŞVURU MİKTARI

Diğer taraftan, afet kapsamında ev eşyası alımı için ayni veya nakdi olarak yapılan yardım çerçevesinde ihtiyaca göre ve yardım için belirlenmiş kriterlere haiz olmak kaydıyla ev onarımlarında  75.000.-TL, prefabrik ev yapımlarında 150.000.-TL, betonarme ev yapımlarında 200.000 TL’ye kadar destek veriliyor.

MALATYA BARINMA YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Tüm bunlara ek olarak oturulamayacak derecede eski, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara evlerinin bakım-onarımı, betonarme ev yapım yardımı, prefabrik ev yapım yardımı yapılmaktadır.

Başvurularınızı kişisel e-devlet sistemine girdikten sonra arama bölümüne "sosyal yardım" yazdıktan sonra ilgili sekmeye ulaşarak yapabilirsiniz.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber