Kim Kardashian'dan ağızları açık bıraktıran açıklama: 'Genç görünmek için dışkı bile yiyebilirim'

Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Kanye West'in eski eşi ve 4 çocuğunun annesi Kim Kardashian yaptığı açıklama ile ağızları açıkta bıraktı. 41 yaşındaki reality Show dünyasının önce gelen yıldızlarından Kim Kardashian, genç görünmek için her şeyi deneyebileceğini ve buna “dışkı yemenin” de dahil olduğunu söyledi.

New York Times gazetesine konuşan Kim Kardashian, cilt bakımı sırlarını anlattı. Cilt bakımının kolay vazgeçen insanlara göre olmadığını belirten Kardashian, “Bunun için her şeyi denerim” dedi. “Genç görünmem için her gün dışkı yemem gerektiğini söylerseniz, bunu yapabilirim” diyen Kardashian bu açıklamasıyla şaşkına uğrattı.

Açıklamasıyla şaşkına çeviren Kim Kardashian'a sosyal medyadan tepkiler gecikmedi. Bir Instagram kullanıcısı, “Nedense zaten bunu yaptığını hissediyorum” derken, bir diğeri de “Asıl soru, ne kadar dışkı gerektiğidir?'' diye yazdı.

“Dışkı yeme” açıklaması, Skims giyim markasının kurucusu olan Kardashian'ın yeni cilt bakım serisi Skkn'i duyurmasından sonra geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Skkn'in içeriğinde dışkı mı var?” diye sormaktan geri kalmadı.

Kim Kardashian'ın cilt bakımı sırrı paraya dayanıyor. Ünlü yıldızın gençleştirici etkili yeni cilt bakımı serisi 630 dolara mal oluyor. Ürünlerin iyi tarafı ise, yeniden doldurulabilir olması. Yeniden doldurma işlemi için satılan yedek kapsüller ise orijinal üründen yaklaşık yüzde 15 indirimle satılıyor.

Tarih 'Şampiyon Galatasaray' diyor! İşte iki takımın geçmiş yarışları Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrası skandal hakarete soruşturma! Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye yeni kredi! İmzalar atıldı
Sonraki Haber