Kim Kardashian ve Kanye West boşanıyor!

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen televizyon yıldızı Kim Kardashian 2014 yılında evlendiği Kanye West'ten boşanmak için ilk resmi adımı attı. Kardashian'ın avukatıyla birlikte Los Angeles'ın merkezinde bulunan bir mahkemeye başvurarak boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

Dünyanın en ünlü isimleri arasında yer alan, 40 yaşındaki ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın Hollywood'un en ünlü boşanma avukatı olan Laura Wasser ile birlikte 4 çocuğunun babası Kanye West'e boşanma davası açtığı bildirildi. 

BOŞANMA SEBEBİ KESİN OLARAK BİLİNMİYOR

Ünlü çiftin boşanma sebepleri hakkında net bir açıklama yapmamasının yanı sıra boşanma dilekçesine de herhangi bir sebep yazılmadı. Ancak, 43 yaşındaki West'in bipolar (çift kişilik) bozukluk hastalığıyla olan mücadelesinin boşanmanın esas nedeni olabileceği konuşuluyor. Diğer taraftan, evlenmeden önce "ön evlilik anlaşması" imzalayan Kardashian ve West'in boşanma süreçlerinin kısa sürmesi bekleniyor.

ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE 60 MİLYON DOLARLIK MALİKANEDE KALACAK

Çocuklarının velayeti hakkında anlaşmaya varan çiftin, Saint, Chicago, Psalm ve North adlı dört çocuğu için ortay velayet yolunu tercih ettiği öğrenildi. Gayrimenkuller konusunda da görüşmelerini sürdüren çift, Kardashian'ın çocuklarıyla birlikte Hidden Hills'teki 60 milyon dolar değerindeki malikanede kalmasına karar verildi.

ALDATMA İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

Bir süre önce evlerini ayırarak ayrılık kararı alan çift hakkında peş peşe iddialar ortaya atılmıştı. Hatta bir iddiaya göre, West, eşini bir çift cinsiyetli bir bireyle aldatmıştı. Kısa sürede gündem olan konuda adı geçen birey iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Diğer taraftan, Kardashian'ın Instagram hesabında adının hala, "Kim Kardashian West" şeklinde geçmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber