Kim Kardashian, kendisinden 13 yaş küçük komedyen sevgilisi Pete Davidson'dan ayrıldı!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian eski eşi Kanye West ile boşandıktan sonra kendisinden 13 yaş küçük ABD'li komedyen Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. 9 ay süren ilişkinin ardından çift, yoğun iş temposu sebebiyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrılık kararı aldı.

41 yaşındaki dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian, Kanye Vest ile yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra kendisinden 13 yaş küçük Pete Davidson ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini göz önünde yaşayan çiftten kötü haber geldi.

BİRBİRLERİNE VAKİT AYIRAMADILAR

9 aydır aşk yaşayan çift, yoğun iş tempolarından dolayı yollarını ayırma kararı aldı. People'a özel açıklama yapan bir kaynak, çiftin bu hafta yollarını ayırdıklarını belirterek "Ayrılmalarının bir nedeni de yoğun programlarıydı. İkisi de sürekli seyahat ediyor ve zordu" dedi.

"HAYATTA EN ÇOK İSTEDİĞİM VE HENÜZ BAŞARAMADIĞIM ŞEY, ÇOCUK SAHİBİ OLMAK"

Geçtiğimiz günlerde bir talk show programına konuk olan 28 yaşındaki Pete Davidson, "Hayatta en çok istediğim ve henüz başaramadığım şey, çocuk sahibi olmak. Bu benim hayalim. Tam bir aile insanıyım" diyerek baba olmak istediğini duyurmuştu.

İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor!
Sonraki Haber