Kim Kardashian Kanye West’e neden boşanma davası açtı?

Kim Kardashian Kanye West’e neden boşanma davası açtı sorusu gündem oldu. Sosyal medya fenomeni Kim Kardashian ve şarkıcı eşi Kanye West boşanma kararı aldı. Kim Kardashian neden Kanye West’e boşanma davası açtı detaylar haberimizde.

Kim Kardashian Kanye West’e neden boşanma davası açtı merak ediliyor. Kim Kardashian yabancı kaynaklara göre resmi olarak boşanma davasını başlattı. Kaynaklara göre Kim Kardashian ve eşi Kanye West  “Olabildiğince dost olarak” ayrılma kararı aldı.

Kim Kardashian neden Kanye West’e boşanma davası açtı?

Dört çocuklarının velayeti için eşit yasal haklarına başvuran çift anlaşmalı olarak boşanacak. Kim Kardashian neden Kanye West’e boşanma davası açtı sizler için araştırdık. Kanye West’in ile velayet haklarında anlaşmaya varan Kardashian’ın avukatı Laura Wasser işlemleri başlattı.

Uzun süredir evli bir çift olarak vakit geçiremedikleri ve sadece çocukları için birbirleri ile bir araya geldikleri öğrenildi. Kim Kardashian evliliğinin bitmesine rağmen çocukları North West, Chicago West, Psalm West, Saint West için devam etti.

Henüz bu konu hakkında bir basın açıklaması yapmayan Kim Kardashian, sosyal medyada hala birlikte olduğu eşi Kanye West ile olan evlilik yüzüğü ile paylaşımda bulundu.

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Ekipler bölgeye sevk edildi Ankara'da aranan 1158 kişi yakalandı CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar!
Sonraki Haber