Kilo alıyor ve veremiyorsanız sebebi bu olabilir!

Obezite tüm dünyanın ortak problemi. Peki, obezitenin altında yatan esas sebebin insülin direnci olduğunu biliyor musunuz? Aşırı kilo alımının hem sebebi hem de sonucu olan insülin direncinden kurtulmak mümkün. Şeker, kalp ve damar hastalıklarına da neden olan insülin direnci egzersiz ve sağlıklı beslenme sayesinde kırılabiliyor! İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşegül Navdar insülin direnci ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Navdar'ın anlatımına göre insülin direnci ve kurtulma yolları:

Milliyet Pembe Nar'ın haberine göre gelişen teknoloji yaşam tarzımızda köklü değişikliklere sebep olurken tembel bir nesil yaratmada hayli etkisi oldu. Öyle ki fiziksel aktivitelerimiz kısıtlandı, bir merdiven bile çıkmaya üşenir hale geldik.

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!