Kılıçdaroğlu'nun korona test sonucu çıktı

CHP MYK üyesi Onursal Adıgüzel, Parti Sözcüsü Faik Öztrak ve Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'in ardından Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz de koronavirüse yakalandı. Partiden gelen pozitif vaka haberleri sonrasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da test yaptırdı. Kılıçdaroğlu'nun koronavirüs testinin negatif çıktığı öğrenildi.

Koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte siyasi isimlerden de vaka haberleri sıkça gelmeye başladı. CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na en yakın isimlerden olan parti sözcüsü Faik Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik ve Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Recep Cengiz'in koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Üst üste gelen pozitif vaka haberlerinden sonra Kılıçdaroğlu'na da koronavirüs testi yapıldı. CHP, Kılıçdaroğlu'nun koronavirüs test sonucuyla ilgili bir açıklama yaptı.

TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI

Yapılan açıklamada, "Parti Sözcümüz Faik Öztrak'ın Covid-19 test sonucunun pozitif çıkmasının ardından, filyasyon kapsamında Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na da test yapıldı. Test sonucu negatiftir." ifadeleri kullanıldı.

Yerli elektrikli araçta yeni yatırım hamlesi ''Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti'' Avrupa Birliği, Türk dönerini tescile hazırlanıyor
Sonraki Haber