Kılıçdaroğlu'ndan skandal davranış! Meclis kürsüsünde küfürlü el hareketi yaptı

TBMM'de kürsüde konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, küfürlü el hareketi yaptı. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Gazi Meclis’te, 85 milyonun huzurunda bir tek küfürlü el hareketi yapmadığın kalmıştı. Ayıptır." dedi.

This browser does not support the video element.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşma yaptığı sırada bir skandala imza attı.

TBMM Genel Kurulunda 2022 yılı Bütçe Kanunu teklifi üzerine CHP Grubu adına bir konuşma gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, kürsüde küfürlü el hareketi yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Dolarla ihaleyi anladık, gelir garantisini de anladık. Bir şey daha yaptınız ama onu bilmiyorsunuz. Çünkü araştırmıyorsunuz. Göreviniz el kaldırmak ve indirmek. Bakın aynı zamanda ne yaptılar biliyor musunuz? Dolarla borçlandıysalar Amerika’da ki enflasyonu, Euro ile borçlandıysalar Avrupa Birliği’nde ki enflasyonu da sırtımıza yıkıyorlar” dediği sırada bir el hareketi yaptı.

Bu hareketin üzerine mecliste bulunan milletvekilleri “O ne biçim hareket, bayanlar var burada” diyerek Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

CHP liderinin davranışına tepki gösteren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan o anın görüntüsünü paylaşarak, "Gazi Meclis’te, 85 milyonun huzurunda bir tek küfürlü el hareketi yapmadığın kalmıştı. Ayıptır!" dedi.

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!