Kılıçdaroğlu ve Akşener'den Erdoğan'a Dark çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya ve Netflix ile ilgili açıklamasını çarpıttı. Netflix'in popüler dizisi Dark üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunan ikili Twitter'da eğlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini çarpıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından Netflix'in kapatılacağı yönünde algı oluşturmaya çalıştı.

Paylaşımında "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim" ifadesini kullanan Akşener'e yanıt CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

Akşener'in algı yaratma çabasına destek veren Kılıçdaroğlu, "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir" dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak için sosyal medyada yapılan çirkin yoruma çok sert tepki göstermişti.

Erdoğan, "Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix, niçin şu, bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz? İşte bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için." ifadesini kullanmıştı.

 Konuya ilişkin açıklamada bulunan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, söz konusu ifadelerin bağlamından koparılarak çarpıtılmaya çalışıldığını belirtmişti.

Altun, ''Cumhurbaşkanımızın bu yaklaşımını baskıcı ve yasakçı bir kalıp içerisinde sunma çabaları beyhudedir.'' ifadelerini kullanmıştı.

Altın doları tahtından indiriyor İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME: ABD TAŞINIYOR MU? Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber!
Sonraki Haber