Kılıçdaroğlu ile Yavaş arasında gerilim

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Baki Kerimoğlu'nun, Başkan Mansur Yavaş tarafından istifaya zorlandığı öne sürüldü. Bu söylentinin ardından flaş bir iddia geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Kerimoğlu'nun istifadan Kılıçdaroğlu'nun isteği ile vazgeçtiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Genel Sekreter Yardımcısı Baki Kerimoğlu'nu istifaya zorladığı iddia edildi.

Bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, dikkat çeken ifadeler kullandı.

"İSTİFA ETMEYECEKSİN, DİRENECEKSİN"

Gökçek, Kerimoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve Kılıçdaroğlu'nun, Kerimoğlu'na "İstifa etmeyeceksin, direneceksin, seni görevden alsın da görelim" dediğini öne sürdü.

İSTİFADAN VAZGEÇTİ

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda olayı 'bomba haber' olarak niteleyen Gökçek, Kerimoğlu'nun bu görüşme sonrasında istifadan vazgeçtiğini belirterek "Bakalım Mansur ne yapacak" dedi.

Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber