"BİZE TEZGAH KURULACAK" DİYORLAR!

Türkiye'nin siyasi gündeminde seçim tartışması bulunmamasında rağmen, muhalefet partilerinin son günlerde olası seçimlere yönelik "endişelerini" paylaşmaları dikkat çekiyor. Temel Karamollaoğlu ve Ali Babacan'dan sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bu furyaya katıldı ve partisine "tezgah kurulacağını" savundu!

İlk olarak Millet İttifakı'nın içinde yer alan Saadet Partisi'nin genel başkanı Temel Karamollaoğlu, niyet okuması yaparak iktidar partisini, "gelecek seçimlerde oy çalacağını" ima ederek suçladı.

Temel Karamollaoğlu, "Ben diyorum ki, seçimlere müdahale edecekler nasıl anlarsanız anlayın. Oylara müdahale edecekler" diye konuştu.

Aynı Karamollaoğlu bir süre sonra kendisi ile çelişerek, demokrasinin temel değerlerini yok sayan ifadeler sarf etti. Manken Aysun Kayacı'nın "Benim oyum ile çobanın oyu bir mi?" açıklamasını hatırlatan açıklamalar yapan SP lideri, "Alimle cahil arasında bir ayrım yapmaması, demokrasinin dezavantajı" değerlendirmesinde bulundu.

ALİ BABACAN DA "ENDİŞELİ"

Temel Karamollaoğlu'nun hemen ardından bu yöndeki "çekincelerini" paylaşan bir diğer isimse AK Parti'den ayrılarak, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dışarıdan desteğiyle Deva Partisi'ni kuran Ali Babacan oldu.

Bu yönde bir emare bulunmamasına karşın, partisinin, iktidar partisi tarafından farklı yöntemler ile hedef alınacağını iddia eden Babacan, "Bundan sonra yapılacaklar Deva Partisi’ni engellemek için olacak." diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU DA DEVREYE GİRDİ

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda konuyla ilgili yeni mesajlar verdi.

ANKA’nın CHP kulislerinden aktardığına göre basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda, Kılıçdaroğlu, gündemde seçim tartışması olmamasına karşın "Seçim gelecek, gelsin. Biz kazanacağız." diye konuştu.

Ayrıca, Kılıçdaroğlu da tıpkı Babacan ve Karamollaoğlu gibi seçim konusunda şaibe oluşturmaya yönelik mesajlar verdi. CHP lideri, partisine "tezgah" kurulacağını savunarak, "Tezgahlar kuracaklar çünkü ayakta duramıyorlar, gidecekler" dedi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal!
Sonraki Haber