Kılıçdaroğlu 28 Şubat mağdurları ile bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Şubat mağdurları ile bir araya geldiği 'helalleşme buluşmasında' açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bize sadece iktidar olmak yetmiyor. Türkiye'ye bir miras bırakmak istiyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Şubat mağdurları ile bir araya geldi. 'Helalleşme buluşmasında' açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, "Amacımız bu milleti barıştırmaktır" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Amacımız bu milleti barıştırmaktır.

Helalleşme çıkışı yaparken söylemiştim bize sadece iktidar olmak yetmiyor. Ben saraylar istemiyorum. Türkiye'ye bir miras bırakmak istemiyorum. Barışmış bir millet benim en büyük mirasım olacaktır. Bize sadece iktidar olmak yetmiyor. Türkiye'ye bir miras bırakmak istiyorum. Barışmış bir millet benim en büyük başarım olacaktır.

Roboski ile helalleşeceğiz. Bir 'solcu' bir 'ülkücü' diyerek katledilenlerin aileleriyle helalleşeceğiz. Ahdim var bu ülkeyi barıştıracağım."

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber