Kia Sıfır Araba Müjdesi! 50 Bin TL Veriliyor! Araba Almak İsteyenlere Özel Kampanya! Fırsatı Kaçırmayın

Yeni araba satın almak isteyenler için Ağustos ayı büyük fırsatlarla dolu. Bu fırsatlardan birisi de Kia'dan geldi. Kia bu yılki Ağustos ayı fırsatları hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Kia'dan 50 bin liralık araç alanlara 12 ay boyunca yüzde 0.99 faizle kredi alma fırsatı tanınacak.

Yeni araba satın almak isteyenler için Ağustos ayı büyük fırsatlarla dolu. Bu fırsatlardan birisi de Kia'dan geldi. Kia bu yılki Ağustos ayı fırsatları hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Kia'dan 50 bin liralık araç alanlara 12 ay boyunca yüzde 0.99 faizle kredi alma fırsatı tanınacak. Bu kampanya sadece Kia Rio aralarla sınırlı olacak. 31 Ağustos'a kadar Kia Rio araç satın almak isteyen Kia bayilerine uğrayıp kampanya ve araçlar hakkında bilgi sahibi olabilir. 

Kia Kredi Kampanyası

Bu kampanyadan yararlanmak için diğer şart ise Kia Kasko poliçesi yaptırmak. Kia'nın sigorta poliçesinden yararlanan herkes kampanyadan faydalanabilir.

Araç satın alırken toplam fatura değeri 120 bin lira ve altında olan araçlar için yüzde 70, 120 bin ve 300 bin lira arasında olanlar için yüzde 50, 300 ve 750 bin lira arasındakiler için yüzde 30, 750 bin ve 1 milyon 500 bin lira arasında olanlar için yüzde 20 ve bunun da üzerinde olanlar için yüzde 0 olacak şekilde kredilendirme yapılacaktır. Yani kredi oranı için önemli olan nihai fatura değeridir. 

Kredi Kullanımı Şartları

Kia'nın kredi kampanyasından yararlanmak finansal kuruluşun onayına bağlı olarak değişir. Finansal kuruluş faizler kredi ve ödeme koşullarında dilerse değişiklik de yapabilir. Kampanyanın versiyonlarında ve kullanılan görseller de değişiklik de yapılabilir.

Kia binek araçları da 2 yıl garantili olacaktır. Garanti süresi kilometre olarak da 60.000'dir. Anahtarı teslim aldıktan sonra garanti süresi beş yıl olacak ve 1araçlar 50 bin kilometreye kadar Kia Özel Garanti Onarım Güvencesi ‘ne de sahiptir. Bu koşullardan faydalanmak isteyen ve Kia binek aracı satın almak isteyenler herhangi bir Kia mağazasına gidip Kia Rio araçlara bakabilir.   

Kia
Adana Demirspor - Galatasaray | İlk 11'ler belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze için kalıcı ateşkes mesajı! Borsa günü rekorlarla tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler...
Sonraki Haber