Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır'ın ardından lüks yatta böyle dans etti!

İki hafta önce sosyal medya fenomeni Caner Çalışır ani kalp krizi sonucu vefat etmişti. Çalışır'ın 40'ını beklemeden tatilde arkadaşlarıyla dans ettiği videoyu paylaşan Kerimcan Durmaz sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki aldı.

This browser does not support the video element.

Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Caner Çalışır'ı kaybeden Kerimcan Durmaz'ın tatilde dans edip yakın arkadaşlarıyla eğlendiği video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve ani ölümüyle sevenlerine büyük üzüntü yaşatan Çalışır'ın cenazesinde, Kerimcan Durmaz gözyaşlarına boğulmuştu. 

'ACISINI' SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞTI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve çok üzgün olduğunu belirten Kerimcan Durmaz, "Caner'in öldüğüne hala inanamıyorum. Evet küs ayrıldık ama her arkadaş gibi ufak bir küslüktü aramızdaki. Alışamadım yokluğuna" açıklamasında bulunmuştu.

ÇALIŞIR'IN ARDINDAN LÜKS YATTA DANS ETTİLER

Sosyal medyada yayılan bir videoda ise Kerimcan Durmaz ve arkadaşlarının lüks bir yatta dans edip eğlendiği görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları Çalışır'ın ölümünün üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın bu eğlencesini eleştiri yağmuruna tuttu.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!