Kazaları en aza indirmek için üretildi! Volvo EX90

Sağlamlığı ve dayanıklılığıyla bilinen otomobil üreticisi Volvo şimdi de kazaları en aza indirgemenin hedefiyle çalışıyor. Volvo’nun yeni üretimi EX90, çekirdek işlemci ve yazılım tarafından desteklenen LiDAR kullanımı ile ciddi kazaların yüzde 20'ye kadar azalabileceğini öngörüyor. İşte detaylar...

Otomobil markaları, kazaları ve can kayıplarını ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlamlığı ve dayanıklılığıyla bilinen otomobil üreticisi Volvo’nun Güvenli Araç Otomasyonu Başkanı Joachim de Verdier, “Yeni EX90'ın şimdiye kadar yola çıkan en güvenli Volvo modeli olduğuna inanıyoruz. Dış çevreye ilişkin anlayışımızı, daha ayrıntılı sürücü dikkati anlayışımızla birleştiriyoruz “dedi.

Yeni bir Volvo’da bir hayat kaybı ya da ciddi bir yaralanma yaşanmaması vizyonuna doğru ilerlediklerini kaydeden Verdier şöyle devam etti:

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred? İsrail'e bir darbe de oradan geldi Fenerbahçe tamam dedi, UEFA ülke puanı güncellendi!