Kravets'den Kayseri'ye hayat öpücüğü

Süper Lig'in 32. haftasında Hes Kablo Kayserispor, sahasında Gaziantep FK’yı ağırladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Küme düşme potasını yakından ilgilendiren mücadelede son haftaların formda takımı Kayserispor evinde Gaziantep FK ile berabere kaldı.

1-1 biten mücadelede deplasman ekibinin golünü Alexandru Maxim kaydetti. Ev sahibi ise beraberliği 90+1'de Kravets ile buldu.

Kayserispor'da kırmızı kart gören Mensah ve Diego Angelo, önümüzdeki haftalarda oynanacak Trabzonspor ve Başakşehir maçlarında cezalı konuma düştü.

Bu sonuçla ateş hattında yer alan Kayserispor bitime 2 hafta kala çok kritik bir puan kaybı yaşayarak 32 puanda kaldı. Gaziantep temsilcisi ise 42 puana yükseldi. 

Maçtan dakikalar

6. dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Pedro’nun vurduğu şutunu, kaleci Günay kurtardı.
11. dakikada sağ kanattan hareketlenen Krevets’in şutunu, kaleci Günay kurtardı.
13. dakikada Kayserispor'ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde bulunan Mensah’ın vuruşu Gaziantep savunması uzaklaştırmayı başardı.
20. dakikada sol kanattan gelişen Gaziantep atağında Maxim’in ceza sahası çizgisinden çektiği sert şut kaleci Lung’un elinde kaldı.
22. dakikada Sousa Junior’un ceza sahası içinden vurduğu şutu, Lung kurtardı.
35. dakikada Pedro’nun pasıyla ceza sahası içinde topa vuran Hasan Hüseyin, şutunu kaleci Günay çeldi.
45. dakika Kayserispor'un kazandığı serbest vuruşta Maxim’in ortasında Muhammet Demir topu filelerle buluşturdu. Ancak VAR'ı dinleyen hakem Halil Umut Meler, golü geçerli saymadı.

Ayrıntılar geliyor...

İSO: Sanayide işgücü yerinde sayıyor erken emeklilik zarar veriyor BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Kaçak sigara satan şüpheliler yakalandı
Sonraki Haber