Kayseri'de korkulu gece! Av tüfeğini alıp rastgele ateş etmeye başladı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde alkollü olduğu öğrenilen bir şahıs, av tüfeğini alarak evinden dışarıya ateş etmeye başladı. Rastgele ateş açan adamı ikna edemeyen ekipler, 45 dakika sonra eve girerek, şahsı etkisiz hale getirdi. Mahalledekiler rahat bir nefes aldı.

This browser does not support the video element.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Argıncık Cumhuriyet Mahallesi Osman Gazi Caddesi üzerinde bulunan müstakil bir evde, alkollü olduğu iddia edilen S.S. adlı kişi, eline aldığı pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açmaya başladı.

Çevredekilerin ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler caddenin bir kısmını araç ve yaya trafiğine kapatırken, çelik yelek giydi.

İkna olmayan 47 yaşındaki S.S., yaklaşık 45 dakika sonra eve giren polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Şahsın elindeki av tüfeği polis ekipleri tarafından alınırken, çevredekiler de rahat bir nefes aldı. Gözaltına alınan S.S. karakola götürüldü.

İHA

Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda...