Kayseri Bayram Namazı Saati 2021! Kurban Bayram namazı saat kaçta?

Kayseri Bayram Namazı saati belli oldu. 2021 Kurban Bayramı yaklaşırken Diyanet İşleri Başkanlığı da il il bayram namazı saatlerini açıkladı. Bayrama Kayseri'de girecek olan vatandaşlar da Kayseri bayram namazı saat kaçta sorusuna yanıt arıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2021 Kurban Bayramı öncesi il il bayram namazı vakitlerini yayınladı. Kurban Bayramının ilk günü cemaatle kılınacak olan bayram namazına katılacak olan vatandaşlar da bulundukları illerde bayram namazı vakitlerini araştırmaya başladı. İşte Kayseri bayram namazı saati kaçta?

Kurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. 20 Temmuz 2021 Kurban Bayramı'nın ilk günü tüm camilerde kılınacak olan bayram namazı için tatlı bir heyecan da başladı. Büyük küçük tüm müslümanların camilere akın edeceği günde önce bayram namazı kılınacak daha sonra kurban kesim yerlerine gidilerek bu kutsal ibadet yerine getirilecek.

Kurban kesim heyecanı her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşanıyor. Gerek Belediyelerin belirlediği yerlerde gerekse özel mülkiyetlerde kesilecek olan kurban ile Allah'a yakınlaşmayı hedefleyen müslümanlar, bayram namazı saati için de meraklı araştırmalara başladı.

Özellikle Kayseri'de bulunan ve bayram namazını Kayseri'de kılacak olan vatandaşlar için Kayseri Bayram Namazı saati 2021 belli oldu. Buna göre Kayseri Bayram namazı saati bu yıl 06:00 olarak açıklandı.

Bir ilimizde 2 mahalle karantinaya alındı! Galatasaray ikinci yarı açıldı, zirvede farkı açtı! Kızılcık Şerbeti Görkem aileye şok üstüne şok yaşatıyor!
Sonraki Haber