Kayınpederini "Ölümü çoktan hak ettin" mesajı atıp vahşice öldürdü!

Mersin'de korkunç bir cinayet yaşandı. Mustafa Doktoroğlu adlı oto tamircisi aralarında husumet bulunan kayınpederini başından bıçaklayan öldürdü. Doktoroğlu'nun Halil Aydın'ı öldürmeden önce sosyal medya hesabından "Ölümü çoktan hak ettin" mesajı paylaştığı ortaya çıktı.

Olay, akşam saatlerinde Mersin'in Mezitli Sanayi Sitesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Mustafa Doktoroğlu kendisi gibi oto tamircisi olan kayınpederi Halil Aydın'a ait iş yerine gitti.

Burada ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Doktoroğlu, eline geçirdiği bıçağı 2 yıl önce çıkan kavgada kendisini yaralayarak kalıcı hasar bırakan ve bu yüzden aralarında husumet olduğu ileri sürülen kayınpederi Halil Aydın'ın başına sapladı.

Kanlar içerisinde kalan Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, Doktoroğlu ise olay yerinden kaçtı.

Halil Aydın'ın cenazesi, polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan şüpheli ise bir gün önce doğum yapan eşi ve çocuğunu görmek için gittiği özel bir hastanede yakalandı.

Gözaltına alının Mustafa Doktoroğlu, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

CİNAYET ÖNCESİ MESAJ ATTIĞI BELİRLENDİ

Öte yandan, Mustafa Doktoroğlu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Ölümü çoktan hak ettin" ifadesine yer verdiği görüldü.

Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Murat Ceylan açıkladı! All Star'da büyük dokunulmazlık mücadelesi...
Sonraki Haber