Kavga eden çift birbirinin boğazını kesip öldürdü

Malatya'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Resmi nikahlı olmadıkları öğrenilen Hüseyin Ördek ve Nergis Beyaz çiftinin evlerinden gelen bağrış sesleri ve çocuk çığlıkları üzerine komşuları eve geldi. Komşular çifti boğazları kesilmiş halde yerde kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kalpleri duran çifti ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ancak çift müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dehşeti yaşayan 7 yaşındaki çocuk ise korumaya alındı.

This browser does not support the video element.

Korkunç olay, akşam saatlerinde Malatya, Yavuzselim Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında yaşandı.

4 katlı apartmanın en üst katında birlikte yaşan dini nikahlı Hüseyin Ördek ve Nergis Beyaz çifti arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. 

Bağrış sesleri ve ardından 7 yaşındaki çocuğun çığlıkları üzerine eve gelen komşular, çifti boğazları kesilmiş halde kanlar içerisinde yatarken buldu.

KOMŞULAR POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİ

Komşular, korkunç manzara üzerine durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kalplerinin durduğunu tespit ettiği çifte ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan çift, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri ise olay yeri incelemesinde korkunç olayda kullanıldığı düşünülen bir bıçak buldu. Çiftin kavga ederken birbirlerini bıçakladığı ileri sürüldü. 

7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORUMA ALTINDA

Dehşete düşüren olayı gözleri ile gören 7 yaşındaki çocuk ise Çocuk İzleme Merkezi'nde (ÇİM) koruma altına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!