Katil Canlı Yayında Ortaya Çıktı! Didem Aslan Yılmaz'la Vazgeçme Sırrı Çözdü, Stüdyoyu Polis Bastı!

Didem Aslan Yılmaz'la Vazgeçme programının canlı yayını bir cinayetin itirafına sahne oldu. Mustafa Kut cinayetini araştıran ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz, konuk ettiği Ersin Çetinkaya'nın canlı yayındaki itiraflarıyla sarsıldı. Cinayeti itiraf eden Çetinkaya, daha konuşurken stüdyoyu polis bastı.

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı bir cinayetin daha sır perdesini araladı. 4 yıllık bir cinayetin katilini arayan ünlü sunucu, stüfyoda konuk ettiği Ersin Çetinkaya'nın itirafıyla sarsıldı. Katil Canlı Yayında Ortaya Çıktı! Didem Aslan Yılmaz'la Vazgeçme Sırrı Çözdü, Stüdyoyu Polis Bastı!

Canlı yayında cinayeti itiraf eden Ersin Çetinkaya daha cümlesini bitirmeden polis stüdyoyu bastı.

4 YILLIK SIR ÇÖZÜLDÜ!

Dürdane Kut adlı vatandaş, Balıkesir Havran'a bağlı Kabalak köyünde tarlada ölü bulunan eşi Mustafa Kut'un katilini aramak için Didem Arslan Yılmaz'a başvurdu. Ünlü sunucu ve ekibi günler süren çalışmalar sonrası cinayetin sır perdesini araladı. Ersin Çetinkaya, komşusu olan Sezer Kaya’nın 25 Temmuz 2018’de önce Mustafa Kut’un su borusunu kestiğini, sonra arkadan yaklaşarak öldürdüğünü itiraf etti.

CANLI YAYINDA GÖZALTI GELDİ!

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ile Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro personellerinin eş zamanlı operasyonuyla Ersin Çetinkaya Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme stüdyosundan, Sezer Kaya ise Çanakkale Çan’dan ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber