Kayserispor, Kasımpaşa'yı 90+4'te devirdi

Kayserispor deplasmanda Kasımpaşa'yı yeni transferlerden Uğur Demirok'un 90+4'te attığı golle 0-1 mağlup etti. Teknik direktör Dan Petrescu yönetiminde toparlanan Sarı-Kırmızılılar, Rumen çalıştırıcıyla 4 maçın 2'sini kazanarak alt sıralardan kurtulmak adına önemli bir adım atmış oldu.

Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Kayserispor, zorlu deplasmanda 3 puanı 90+4'te bulduğu golle aldı. Sarı-Kırmızılılar'ı İstanbul'da zafere taşıyan golü, devre arasında Konyaspor'dan transfer edilen Uğur Demirok attı.

32 yaşındaki stoper, 14. haftada oynanan Kayserispor-Konyaspor maçında da Yeşil-Beyazlı formayla şimdiki takımına 89'da attığı penaltı golüyle galibiyetin yolunu açan isim olmuştu.

Kayserispor bu kritik galibiyetle puanını 22'ye yükseltti. Sezona Bayram Bektaş'la başlayan, 8. haftada Samet Aybaba'yı göreve getiren ve son olarak 5 hafta önce Dan Petrescu'yla yola devam kararı alan Sarı-Kırmızılılar, Romanyalı teknik adam yönetiminde alt sıralardan hızla uzaklaştı. Rumen hoca yönetiminde 4. maçına çıkan Kayseri ekibi bu maçların 2'sini kazandı ve oynadığı futbolla ilerisi için umut verdi.

Geçen hafta kötü gidişata evindeki 2-0'lık Sivasspor galibiyetiyle son veren Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa ise 25 puanda kaldı. Lacivert-Beyazlılar'da yeni transferler Danny Drinkwater ile Dusko Tosic, bu maçta forma giymedi.

Kayserispor 23. haftada Aytemiz Alanyaspor'u ağırlarken, Kasımpaşa deplasmanda Çaykur Rizespor'la kozlarını paylaşacak.

Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Alanya çift attı, Konya ateş hattında kaldı! Dilara Yücel Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkıyor
Sonraki Haber