Kasımpaşa, Antalyaspor'u 3 golle geçti!

Kasımpaşa, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Antalyaspor'u ağırladı. 3 oyuncu değişlik hakkını da zorunlu olarak kullanan Kasımpaşa, Mustafa Pektemek ve Mame Thiam'ın golleriyle 3 puanı 3 golle almasını bildi.

Süper Lig'e Trabzonspor beraberliğiyle başlayan ancak sonrasında oynadığı 3 maçtan da sahadan yenilgiyle ayrılan Kasımpaşa, ilk galibiyetine Antalyaspor karşısında ulaştı. Kemal Özdeş'in öğrencileri sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Kasımpaşa, Süper Lig'deki galibiyet hasretine Antalyaspor karşısında son verdi. Lacivert-beyazlılar, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Ev sahibine galibiyeti getiren goller 2. yarıdan geldi.
Kasımpaşa'da 3 oyuncu değişikliği de sakatlıklar nedeniyle geldi. Kasımpaşa'da ilk olarak Ricardo Quaresma 16. dakikada sakatlanarak yerini Pavelka'ya bıraktı. 28. dakikada ise Popov'un yerine Fernandes oyuna girdi. İlk yarının duraklamalarında sakatlanan Veysel Sarı'nın yerine giren Mustafa Pektemek, 53. dakikada Thiam'ın asistinde ağlara havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

58'da Nazım Sangare'nin ağları havalandıran golü VAR incelemesi sonrası geçerlilik kazanmadı. İki dakika sonra ise İlhan Depe'nin soldan cezasahası içine ortasını Mame Thiam ağlarla buluşturdu ve Kasımpaşa'yı 2-0 öne geçirdi.

80'de Khalili'nin asistini cezayayı üzerinden aşırtma bir vuruşla ağlarla buluşturan Mame Thiam, kendisinin 2 takımının üçüncü golünü atarak karşılaşmanın skorunu ilan etti.

Süper Lig'deki 11 maçlık galibiyet hasterini sonlandıran Kasımpaşa, puanını 4'e çıkardı. Antalyaspor ise 5 puanda kaldı.

Binek otomobil ihracatı 2,5 milyar doları aştı KFC kapanıyor mu? KFC Türkiye'den çekiliyor mu? Öğretmeni darp eden veli hakkında karar çıktı
Sonraki Haber