Kasaplar arası rekabet başladı! 200 liradan satılıyordu, fiyatı neredeyse yarı yarıya düştü

Çorum Kargı’nın meşhur Sırık Kebabı’nın kilogram fiyatı kasaplar arasında başlayan rekabet nedeniyle 200 liradan 120 liraya kadar düştü.

Kargı’nın asırlık lezzetlerinden meşhur sırık kebabı kilogram fiyatı 200 liradan satışa sunulurken, başlayan rekabetle ilk önce 150 liraya, daha sonrada 120 liraya kadar düştü. Bazı kasaplar rekabete katılarak fiyatlarını indirirken, bazı kasaplar ise rekabet fiyatlarının maliyetleri karşılamadığı gerekçesiyle fiyatlarında değişiklik yapmadığı görüldü.

KASAPLAR REKOR KIRDI

Fiyatların düşmesiyle birlikte Sırık Kebabı'na olan rağbet de arttı. Kasapların önünde yoğunluk meydana gelirken kasaplar artan talebi karşılamak için yoğun şekilde çalışıyor. İç ç yapan kasaplar rekor kırarak günlük 13-14 gövde sırık arasında satış yapıyor.

VATANDAŞ REKABETTEN MEMNUN

Vatandaş ise başlatılan rekabetten memnun, esnaflar iş yerlerinde öğlen yemeği olarak kebap yediklerini belirtirken, rekabetin ne zamana kadar süreceği ise henüz bilinmiyor.

İHA

Gaddar ile Korkut arasındaki savaş büyüyor! Görür'den o ilçeye kritik uyarı: Etrafınız deprem kaynağıyla dolu! Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı...
Sonraki Haber