Kaş şekillerine göre yüz ifadeleri

Yüzümüze anlam veren en önemli parça kaşlarımızdır. Bakışımıza anlam verebilecek, yüz ifademizi değiştirebilecek öneme sahip kaşlarımızın şeklide bu yüzden çok önemli. İşte kaş şekillerinin ifadenize etkisi...

 KAVİSLİ KAŞLAR SERT GÖSTERİYOR

Kaşların moda haritasına baktığımızda çok kavisli kaşların bir dönem oldukça trend olduğunu görüyoruz. Şu an için daha dengeli alınmış kaşlar revaçta olsa da hala birçok insan yukarı doğru çıkan çok kavisli kaşları tercih edebiliyor. Ancak yüzü hem daha uzun hem daha sert gösteren kavisli kaşlar aynı zamanda kişiyi sinirli biri gibi yansıtıyor. Eğer kaşlarınızın doğal formu çok kavisli ise veya yanlış işlemler sonucunda öyle aldırmak zorunda kalıyorsanız bu noktada uzman birinden yardım almalısınız. Kaş kontür uygulaması ile kaşın kavisli formu düzeltilerek daha yumuşak ve doğal bir görüntü elde edilebilir.

Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi 18 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!