Kartal’da eşi Derya Elbasan’ın öldürmek isteyen Erol Elbasan, bugün hakim karşısında

Kartal’da 2 ay önce ayrılmak isteyen eşi Derya Elbasan’ın tabanca ile öldürmek isteyen Erol Elbasan, bugün hakim karşısına çıkıyor. Duruşma öncesi SuperHaber'e konuşan Derya Elbasan, ”Benim yaşadıklarımı başka kadınlar yaşamasın. Artık kadına şiddet son bulsun. Tüm şiddet gören kadınlar için mahkemeye gidiyorum. Ben aslında şuan yaşayan bir ölüyüm" dedi.

Türkiye’de kadına şiddet devam ederken, bugün Anadolu Adliyesi’nde önemli bir davanın görülmesine başlanacak. 

TETİĞE 2 KEZ BASTI TABANCA TUTUKLULUK YAPTI

Kartal’da Erol Elbasan, kendisinden ayrılmak isteyen 20 yıllık eşi Derya Elbasan’ı barışmadığı için tabancayla öldürmek istemişti. Ancak tabancası 2 kez tutukluk yapınca silahın kabzası ile yüzüne vurarak burnunu, sol elmacık kemiği ve çenesini kırmıştı.

KIZI HİRA SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİ SUPERHABER YAZDI

Eski koca şiddeti sonucu ölümden dönen Derya Elbasan’ın en büyük kızı Hira İlayda Elbasan, sosyal medyadan mesajlar atarak, annesinin öldürülmemesi için babasının tutuklanması istemişti.

Meydana gelen olay sonrası, daha önce bir cinayetten 7 yıl hapis yatıp çıkan Erol Elbasan, karakoldaki ifadesi sonrası serbest bırakılmıştı. Öldürülmek istenen Derya Elbasan’ın üniversite öğrencisi kızı Hira İlayda Elbasan, sosyal medyadan annesinin şiddet görmüş fotoğrafını paylaşarak yardım istemişti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONMUŞTU

İlk olarak SuperHaber’in duyurduğu Derya Elbasan’ın önce başından vurularak öldürülmek istenmesi olayı sonrası kaçan Erol Elbasan tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

 “BEN YAŞAYAN BİR ÖLÜYÜM"

Anadolu Adliyesi’nde 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, bugün saat 11.00’de Derya Elbasan’ın yaşadığı olayın ilk duruşması yapılacak. Duruşmaya Derya Elbasan, kızı Hira İlayda Elbasan ve avukatı ile beraber gideceği öğrenildi. Olaydan önce kızını dövdüğü ortaya çıkan ve eski eşini öldürmek isteyen Erol Elbasan’ın ise mahkemeye görüntülü katılacağı öğrenildi.

Mahkeme öncesi SuperHaber’e konuşan Derya Elbasan, ”Benim yaşadıklarımı, başka kadınlar yaşamasın. Artık kadına şiddet son bulsun. Tüm şiddet gören kadınlar için mahkemeye gidiyorum. Beni öldürmek isteyen, bunu iki kez tetiğe basmasına rağmen başaramayınca da, yüzümü tanınmaz hale getiren o kişiden davacı oluyorum. Ben aslında şuan yaşayan bir ölüyüm” dedi.

Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Bayraktar TB3'ten yeni başarı!
Sonraki Haber