Karşılıklı Yapılan Paylaşımlar Turan ve Alp Nevruz Hayranlarını Coşturdu! Yeni Diziden Olay Görüntüler! Star Tv de Başlıyor

Star TV ekranlarında yeni başlayan Ada Masalı adlı dizide Alp ve Ayça Turan'ın ekranlarda ki uyumu heyecanla bekleniyor. Televizyongazetesi.com Detay haberinin paylaşımına göre Star TV de başlayan yeni dizi Ada Masalı romantik komedi olarak ekranlarda yer alacak.

Star TV ekranlarında yeni başlayan Ada Masalı adlı dizide Alp ve Ayça Turan'ın ekranlarda ki uyumu heyecanla bekleniyor. Televizyongazetesi.com Detay haberinin paylaşımına göre Star TV de başlayan yeni dizi Ada Masalı romantik komedi olarak ekranlarda yer alacak.

Dizide partner olan ikilinin uyumu ise hayranları tarafından merak ediliyor. Dram dizilerinden sonra romantik bir komedi olan Ada Masalı dizisinde rol almak için hazırlıklara başlandı. Dizinin hazırlıkları son sürat devam ederken oyucular bir araya geldiler.  

Okuma Provaları Yapıldı

Kadrosu belirlenen dizi için yakın bir zamanda toplanan ve bir araya gelen oyuncular ile okuma provaları gerçekleşti. Dizinin oyuncuları olan Turan ve Nevruz hayranları sabırsızlıkla diziyi beklemekte. Dizinin yapımı Ay yapımdan olan Ada Masalı dizisinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenmiş.

Çekimlerden önce toplanan ekibin oyuncuları okuma provaları yaparken görüntüleri paylaşıldı. Merakla beklenilen dizinin oyuncuları da ilk defa bir araya gelerek poz verdiler. Dizinin başrolünde oynayacak Alp Navruz ve Ayşin Turanda İnstagram hesaplarından paylaşımda bulundular.

İkili Birlikte Poz Verdiler

İkili beraber verdikleri pozlarla hayranlarının ilgi ve beğenisini kazandı. Dizi öncesi ilk defa birlikte bir araya gelen ikilinin oyuncularından Navruz Zümrüdüanka dizisininb ardından farklı imajı ile dikkatleri üstünde topladı. Yeni dizide İpek Tenolcay, Beril Pozam, Eylül Ersöz, Bedia Ener, Bülent Çolak gibi oyuncularda yer alacak.  

Star TV de çok yakında başlayacak olan dizide senaryo Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’na ait İzleyici ile çok yakında buluşacak olan dizi Ada Masalı dizisinin çekimlerine kısa sürede başlanacak. Yapımcılığını Ay yapımın üstlendiği Ada Masalı romantik komedi tarzında olacak dizinin şimdiden izleyicisi heyecan içinde dizinin başlayacağı zamanı merakla bekliyor. Dizinin çalışmaları harıl harıl devam ederken hayranları da dizinin başlamasını iple çekiyorlar.

Akdeniz'de gece vakti deprem! Tarihi ziyaret öncesi Irak'tan Türkiye'ye net mesaj! Kamera karşısına geçen güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı!
Sonraki Haber