Eşine 5 yıl önce tecavüz eden adamı evine çağırıp infaz etti! Bir de not bıraktı

İstanbul Eyüpsultan'da, Aslan İlhan adlı bir kişi, eşine 5 yıl önce tecavüz eden şimdi de tacize kalkışan Abdullah Koşar'ı evine çağırdı. Koşar'ı karısının gözleri önünde başından vuran Aslan İlhan, cesedin yanına ''Namussuzluğun bedelidir.'' yazılı bir not bıraktı. Olay yerinden kaçan Aslan İlhan'ın yaklanması için polis çalışma başlattı.

İstanbul'un ilçesi Eyüpsultan'da meydana gelen olay kan dondurdu.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre S. İlhan kendisine 5 yıl önce tecavüz eden Abdullah Koşar'ın 1 ay öncede kendisine taciz mesajı attığını eşi Aslan İlhan'a anlattı.

Bunun üzerinde sinirlenen İlhan, Koşar'a eşinin telefonundan mesaj atarak eve çağırdı. İlhan eve gelen Koşar'ı eşinin gözleri önünde tabancayla vurdu.Ardından cesedin yanına not bırakarak olay yerinden kaçtı. Notta görülen ''Namussuzluğun bedelidir'' yazısı dikkat çekti.

S. İlhan'ın olayla ilgili polise verdiği ifadesinde, "Abdullah Koşar 5 yıl önce bana tecavüz etti. Geçen ay tekrar mesaj atıp beni yanına çağırdı. Önce sesimi çıkarmadım ama bir hafta önce eşime durumu anlattım. Bunun üzerine eşim çok sinirlendi ve benim telefonumdan Abdullah'a mesaj atarak eve çağırdı. Olay benim gözümün önünde oldu. İlhan kaçtı, ben de o panikle kayınbiraderim Erdal'ın evine gittim" dedi.

Polis ekipleri Aslan İlhan'ın bir an önce yakalanması için çalışma başlattı.

DHA

BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Kaçak sigara satan şüpheliler yakalandı Fırtına uyarısı verildi! Okullar tatil edildi
Sonraki Haber