Kardeşlerim Asiye'ye şok şuçlama! Su Burcu Yazgı Coşkun ilk kez...

ATV ekranlarının Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Kardeşlerim tüm hızıyla devam ediyor. İyi bir çıkış yakalayan dizi iki haftadır tüm kişiler katrgorisinde lider konumda. Gönül Dağı dizisinden bu birinciliği almak kolay değil. Özellikle Su Burcu Coşkun'un oynadığı Asiye karakteri ilgi çekmeye devam ediyor. Ancak Kardeşlerim dizisinin 11. bölümünde Asiye'ye şok bir suçlama geliyor.

İlk 10 bölümü geriden kalan Kardeşlerim dizisi hem genç oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile ilgi görmeye devam ediyor. ATV'nin başarılı yapımı dizisi etkileyici ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciden tam not almaya devam ediyor ki reytinglerdeki başarısı da bu yönde.

Tek dertleri hayatta kalmak olan 4 kardeşin hiikayesi her Cumartesi ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta 10. son bölümü ekrana gelen Kardeşlerim 11. bölümde Asiye şok bir suçlama ile karşı karşıya kalacak. Kardeşlerim yeni bölümde Asiye hırsızlık suçlaması ile karşı karşıya kalacak.

Asiye ile Doruk yakınlaşması, Harika tarafından engellenmeye çalışılıyor. Asiye’nin başının büyük bir dertte olduğu fragmana yansıdı.1 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 11. yeni bölümde yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.

“Şu Harika, Oğulcan’a aşık olsa da Asiye’nin peşini bıraksa” diye yorumda bulunan dizi hayranları, Asiye ile Doruk karakterlerine tutuklu kalmış durumda. Dizide ikilinin sahnelerinin de artırılması isteği var.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber