Kardeşlerim 73. bölüm fragmanı izle! ATV Kardeşlerim 72. bölüm full izle

Kardeşlerim 73. bölüm fragmanı izlemek için heyecanlı bekleyiş başladı. 17 Aralık akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim 72. bölüm full hd izle tamamı Youtube de. Peki, Kardeşlerim 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Kardeşlerim 73. bölüm fragmanı izlemek isteyen arayışta. Pazar akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim 72. bölüm full hd izle tamamı dizi bitiminde Youtube platformunda.

Başrollerinde Celil Nalçakan ile Cüneyt Mete’nin oynadığı Kardeşlerim son bölümünde; Doğumuna sayılı saatler kalan Şengül büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

Annesiyle yaşanan kavga sebebiyle, Doruk ve Asiye'nin arası git gide daha fazla açılırken, Ömer ve Yasmin cephesinde de olumlu kardeşlik rüzgarları esmeye başlar. Sarp, Ömer'e karşı sinsi bir hamle yaparken, Nebahat suçsuz olduğunu Doruk'a ispatlamak ister. Tarhan, Tolgaların peşini bırakmamakta kararlıdır. Leyla ise karşısına çıkan görüntüyle büyük bir şok yaşar.

Yasmin'in hayati tehlikeyi atlatmasıyla; Ahmet, Ömer'e karşı büyük bir minnet duygusu içine girer. Asiye ve Doruk cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, babalarının evinden ayrılan Tolga ve Leyla, yeni bir hayat kurmak için kolları sıvar.

Nebahat, Doruk'u Asiye'den ayırmak için her türlü yolu denerken, çocuklar ve veliler, Ataman Koleji'nin düzenlediği sürpriz organizasyonda bir araya gelirler. Orhan'ın Şengül'e olan desteğinin gün geçtikçe artması, Gönül için artık bardağı taşıran son damla olur.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle