Karayılan'ın 'heyet' yalanına inanlara zehir zemberek sözler: Saman kafalı mallar...

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Mete Yarar ile birlikte yaptığı Memleket Aşkına programında, terör örgütü PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın 'Türkiye bize heyet gönderdi' iddiasına değindi. Karayılan'a inanan kitleye tepki gösteren Şener, "Hiç mi aklınız, idrakınız yok?" dedi.

This browser does not support the video element.

TSK'nın Pençe - Yıldırım ve Pençe - Kartal operasyonlarıyla bitme noktasına gelen terör örgütü PKK'nin üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan, “Devlet birkaç ay önce bize bir heyet gönderdi. ‘Türkiye içerisinde yani Kuzey Kürdistan’da, ateşkes ilan edin, diğer parçalarda ne yaparlarsa yapın’ dediler. Bu bir oyundur” iddiasında bulundu.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına" programının yeni bölümünde bu konuyu değerlendirdi.

Mete Yarar, "3 ay önce Murat Karayılan bir açıklama yaptı. 'O kadar sıkıştık ki’ dedi… ‘Yurt içinde eylem yapın ve yurt içindeki siyasi partiler bize destek verin. Yoksa biz yok oluyoruz' dedi." diyerek bir hatırlatmada bulundu.

"SAMAN KAFALI MALLARIN VARLIĞINDAN HABERDARLAR"

Nedim Şener de hakikatin bu olduğunu ifade ederek Karayılan'ın son açıklamasına değindi. 

"PKK’lı Murat ‘Karayalan’ bunu neden söylüyor?" diyen Şener, "Türkiye’deki bahsedilen o psikolojik iklimin, her yalana inanmaya hazır, gerçeği asla kabul etmeyen saman kafalı malların varlığından haberdarlar." ifadesini kullandı.

"HİÇ Mİ AKLINIZ, İDRAKINIZ YOK?"

Bir mafya elebaşı ve bir teröristin bu kitleyi rahatlıkla parmağında oynatabildiğini kaydeden Nedim Şener, "O yüzden rahatlıkla ajanslara çıkıyor, ‘Türk devleti 3 ay önce ateşkes için heyet gönderdi’ diyor. Biliyor ki bu yalanın içeride bir müşterisi var ‘muhalefet’, onlar güzelce gündeme sokacak, Twitter’da TT yapacaklar, hükümete bir darbe de buradan vurulacak. Bunu yazan tanıdığım adamlar muhalefette milletvekilliği yapmış olanlar ‘AK Parti ya da devlet bir yandan terörle mücadele ediyor, öbür taraftan PKK ile gizli gizli görüşmüş’ diyor. Hiç mi aklınız, idrakınız yok? Milletvekilliği yapmışsınız başka bir milletvekilini arayıp soramıyor musunuz? Her yalanın bir müşterisi vardır yeter ki işine yarasın. PKK’lı terörist bile çıkmış algı yönetimi yapıyor. İnsanların gerçeklikten kopuşları bu noktaya kadar gelmiş." diye konuştu.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?