Karantina günlerinde dostlara özlem: Meğer ne güzelmiş...

Türk müziğinin efsane gruplarından MFÖ, şarkılarından olduğu kadar dostluklarından da söz ettirmeye devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle evinden çıkmayan Mazhar Alanson, "Fuat ve Özkan’la görüşemiyorum. Meğer ne kadar güzelmiş. Yaşamak ne kadar güzelmiş." sözleriyle dostlarına özlemini dile getirdi.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında "Korona karantinasında geçirdiğim 30 günde iki kişinin söylediklerini bir kenara not ettim." diyerek Fatih Terim ve Mazhar Alanson'un sözlerine yer verdi.

Koronavirüs nedeniyle evinden çıkmayan Mazhar Alanson'un dostlarına olan özlemine dikkat çeken Özkök, yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:

"MEĞER FUAT VE ÖZKAN’LA GÖRÜŞMEK NE GÜZEL ŞEYMİŞ"

"Mazhar Alanson geçen hafta evinden katıldığı bir TV programında şunları söyledi:

'Bundan sonra hayat aynı olmayacak. Şarkıdaki gibi mecburen mecburiyetten öğreneceğiz bazı şeyleri. İnsan bir kere nefes almanın ne büyük nimet olduğunu idrak edecek. Sonra konserlere, lokantalara gitmek, uçurtma uçurmak, Boğaz kenarında martıları seyretmek ne kadar kıymetliymiş anlayacağız.

Meğer sokakta aylak aylak dolaşmak ne güzelmiş. Maçlara gitmek ne kadar güzelmiş. Biz bunların hiç kıymetini bilememişiz.

Fuat ve Özkan’la görüşemiyorum. Meğer ne kadar güzelmiş. Yaşamak ne kadar güzelmiş. Her yaştan insan bunu idrak edecek. İnsanda başka türlü bir şey olacak. Bilim ne kadar önemliymiş anlayacağız. Ruhsal bozukluklar için tabii ki maneviyat da olursa daha iyi olur. Yani güzel olacak. Buradan çıkışta insanlar hayatın kıymetini bilecekler.'"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Saadet Partisi'nde Temel Karamollaoğlu gidiyor mu? Diyarbakır'daki "başıboş köpekler" iddiası yalanlandı! Malatya'da gece yarısı korkutan deprem!
Sonraki Haber