Karadeniz müjdesi! EYT'de kritik gün!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, EYT’deki yaş sınırı, bedelli askerlik ücreti, memur ve emekli maaşı zammı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karadeniz gazı müjdesi, asgari ücret tartışmaları, İYİ Parti ile CHP arasındaki adaylık kavgası konuşuldu.

‘’EYT’DE YAŞ SINIRI OLABİLİR’’

Demir, ''EYT'de yaş sınırı olabilir. EYT güçlü bir grup baskısı olumlu sonuç verebilir. 

‘’KARADENİZ GAZ SAHASINDA YENİ BİR REZERV ARTIŞI TESPİT EDİLDİ’’

Karadeniz gaz sahasında yeni bir rezerv artışı tespit edildi. Yeni rezervle birlikte daha yüksek bir noktaya ulaşılacak. Evlerimizdeki çayın bir bölümü Türk gazıyla yapılarak demlenecek. Filyos'ta muazzam çalışmalar yapılıyor.

‘’CHP TARAFINDAN AKŞENER'İN KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI EN SONUNDA KABUL EDECEĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR’’

Hafta sonu enteresan denge değişimleri oldu. Kılıçdaroğlu'nun adının ön plana çıkacağı söyleniyor. Bu haftaya dikkat. Kılıçdaroğlu'nun isminin daha ön plana çıkmasıyla altılı masadaki liderlerin de Kılıçdaroğlu'nun yanında olacağı söyleniyor. CHP tarafından Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığını en sonunda kabul edeceği düşünülüyor. Konuşulan isimlerden biri aday olmazsa dışarıdan hiç duymadığımız birilerinin aday olacağı konuşuluyor.

‘’AKŞENER-KILIÇDAROĞLU GERİLİMİ MASAYI ÇATIRDATIR, MASA YARALI OLARAK YOLUNA DEVAM EDER’’

Akşener açıklamalarında çok kararlı olduğunu gösteriyor. Akşener'in 'İmamoğlu ve Yavaş bizim belediye başkanımız' sözleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu ve Akşener topu çok ileriye taşıdı. Altılı masadaki bu gerilim masayı yıkmasa da ağır yaralı olarak devam eder. Akşener-Kılıçdaroğlu gerilimi masayı çatırdatır.Altılı masanın keskin virajları adayın belirlenmesiyle bitmeyecek, gerilim ileride devam edecek.’’ İfadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!